• 52
    irfan'a tepki göstermekte son derece haklı olan ikili. taylan ve oğulcan akıl yoksunu insanlar değil. gelişimlerinden, saha içindeki tavırlarından, toplu ve topsuz oyunlarından, yaptıkları şakalardan bile gayet zeki insanlar oldukları anlaşılıyor. aynı zamanda iyi niyetli oldukları da aşikar. halk diliyle yüzleri ak pak temiz çocuklar. eğer irfan onlara galatasaray'a geliyorum vs. gibi şeyler söylemese, bunu hissettirmese o kahve fincanlı gol sevincini yapmazlardı.

    sanmıyorum belki kötü yorumlardan irfan'ı korumak, belki kendi imajlarını korumak için sildiler fotoğrafları. ama takipten de çıkmaları açıkça tepki gösterdiklerini belli ediyor. irfan da bu tepkiyi sonuna kadar hak ediyor. aslanlarım benim ne güzel de çektiler resti irfan'a.

    irfan transferini çok güzel yönettik. fenerbahçe maksimumları ödeyerek almak zorunda kaldı. biz de çok güzel bir şekilde hatta daha kaliteli ve daha ihtiyaca yönelik şekilde gedson ile doldurduk o boşluğu. ama bu bizim niyetimizin bozuk olduğu anlamına gelmesin. biz o transfer masasına sırf fiyat yükseltmek için oturmadık. ne galatasaray ne de fatih terim yapar böyle bir şeyi. biz cidden istedik irfan'ı. istemesek istedik demeyiz bizi suyun öte tarafıyla karıştırmasın kimse. irfan da bizi istedi yalansa yalan desin çıkıp. babası çıkmadı mı televizyona oğlum galatasaraylı diye?

    irfan hiçbir şeye mecbur kalmadı. eşya mı ya bu adam birileri alıp satsın? irfan'ın kendi fikri yok mu? ben fenerbahçe'de oynamak istemiyorum, gitmiyorum dese ne kaybeder? başakşehir öyle alelade bir anadolu kulübü değil irfan'ı 6 ay kadro dışı bırakacak. 2021 yazında euro2020 var. irfan'ın orada oynayıp kendisini göstermesi için sonuna kadar oynatacaklardı irfan'ı. bekleseydi 6 ay daha. biz zaten yazın yine talip olurduk. üstüne turnuva performansına göre avrupa ihtimali de doğardı. gitmem ben fenerbahçe'ye deseydi. ya galatasaray'a giderim ya da avrupa'ya deseydi. ne demek mecbur kaldı ya? her şeyi geçtim sen sırf senin arkadaşının ceza alması için kırk takla atanlarla nasıl el sıkışırsın ya? her hareketin bir sonucu olur ve o hareketi yapıyorsan sonucunu da kabul edersin. arkadaşının arkasından iş çevirenlerle el sıkışıyorsan arkadaşlığının bitmesini de göze alacaksın irfan kardeş.

    buradan taylan ve oğulcan kardeşimin alınlarından öpüyorum son derece karakterli hareket ettikleri için. galatasaray'ı sileni galatasaray bir daha ağzıyla kuş tutsa affetmez. siz yürüyen galatasaray'sınız şu an. yine buradan irfan'a da başarılar diliyorum sene başı biz mert hakan'ın üstüne kuracağız takımı diyip cidden mert hakan'ın üstüne takım kuran kulüple olan macerasında. herifler mert hakan'ın üstüne öyle bir takım kurdular ki en altta kaldı çocuk, gözükmüyor şu an. çok değil iki sene sonra bir başka "transfer çalımı" harekatında takasla gönderilen oyunculardan birisi olurken de umarım keyifle höpürdetirsin kahveni. yarasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın