• 49
    dost kazığı yemiş ikili.

    kendilerinin durduk yere 9 ocak 2021 galatasaray gençlerbirliği maçındaki gol sevincini yaptığını düşünmüyorum. bunu da daha önce sözlükte yazmıştım. irfan the dost kazığı can'dan haber aldıktan sonra böyle bir harekete girmişler ve çıkan haberlere göre fatih terim'e irfan konusunu açmışlardır.

    ilk önce dostluğunu kullanan irfan the dost kazığı can, daha sonra ise profesyonel olduğunu hatırlayıp para için dostlarını satmıştır. hem de dostlarından birinin futbol kariyerini bitirmeye çalışan camiaya satmıştır.

    taylan antalyalı ve oğulcan çağlayan'ın başına silah dayamadı elbet irfan the dost kazığı can ama kardeşim dedikleri bir insana güvendi bu ikili. ona da güvenemeyeceklerse lanet olsun bu hayata.

    taylan ve oğulcan'ın irfan ile arkadaşlığı bitmez. şimdi bir kırgınlık olmuştur ama öpüşüp barışırlar. fakat ilişkilerinin bir daha eskisi gibi olacağını sanmıyorum. olursa da kendileri bilir ama bence irfan the dost kazığı can'a çok güvenmesinler. tüm türkiye'nin gözü önünde dostunu satan tenhada neler yapar, allah bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın