resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 430
    aydin yilmaz bile olamayacagi iddia edilen meksikali futbolcumuz.

    hakkinda boyle seyler yazabilen, dusunebilen insanlar acaba hayatlari boyunca bu futbolcuyu kac kere izlemislerdir? 17 ve 20 yas alti dunya sampiyonalarinda oynadigi futbolu gormusler midir? meksika milli takiminda nasil bir form grafigi oldugunu bilirler mi? gold cup'ta mvp olmasi ne kadar onemlidir?

    ayni sekilde barcelona'da ciktigi 28 macta onemsizdir. frank rijkaard'in prensi oldugundan, onun torpiliyle orada da oynamistir. hatta cok kotu oynamasina ragmen, israrla oynatilmaya devam etmistir. ne de olsa prenstir. zaten frank rijkaard bu isi bilse, rotterdam'da basarili olurmustur.

    ulan bu adamin kiralik olmasi bile batar olmus bazi insanlara. caner'in gosterdigi performans hic mi gozunuze batmiyor? gerci hata yonetimde. ne diye boyle uzun vadeli planlara girersin ki? ne diye kisa bir kira sureciyle deneme yapip, sonra satin almak icin opsiyon koydurursun?

    transferin geregi tartisilabilir ancak boyle potansiyelli bir oyuncuya "aydin yilmaz bile olmaz" demek kendini bilmezlikten ote birsey degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın