• 5
    gerek yoktu bence şu ortamda. muriç için de benzer söylemler oldu; rize'de bir aslan var denmişti sanırım. olası bir fenerbahçe transferi sonrası az çok irfan'ın nasıl söylemlerde bulunacağını tahmin edebiliyoruz. çok istedim, çok bekledim, bugüne nasip oldu vs.

    bunu söylerken irfan'ın karakterini yargılamıyorum; ancak böylesi bir baskı ortamında da farklı bir şey bekleyemeyiz sanırım.

    sonrasında bizim taraftarın morali bozulacak ve böylesi hashtaglerden yenilecek kontralarla durum daha da kötüye gider. gerçekten bu kadar gaza gelip bu transfer sürecini bu kadar büyütmeye gerek yoktu. sakin kalmakta fayda var.

    baliç transferine döndü iyice. fener o zamanlar da en son 12 milyon dolar'ı basmıştı. biz de ardından 4 milyon dolara hasan şaş'ı almıştık. kimin hangi kulübe kaç sene boyunca katkı sağladığını sanırım tartışmaya gerek yok. o yüzden dünyanın sonuymuş gibi şartlanmaya gerek yok. ancak gördüğüm kadarıyla olası bir transfer başarısızlığı sonrasında çoğunlukta büyük bir hayal kırıklığı ve moral bozukluğu oluşacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın