resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1870
    kendisinin bize transferinin sonucu mhy ve muriqi ile ayni olur mu bilemem fakat kosullar onlarla tamamen farkli. biri bonservisi elinde futbolcuydu, digerinin sozlesmesinin bitimine 1 senesi vardi. sozlesmesi devam edeni de kulubu bir yil kadro disi birakabilirdi o gunku sartlara gore. mhy de zaten oyle ya da boyle bir transfer yapacakti. irfan boyle davranir demiyorum adami tanimadan nereden bileyim fakat, gercekten de yazilanlar dogruysa en kotu ihtimal kulubunde futbol hayatina devam eder. kalsa sorun yasayacagi, baski gorecegi bir taraftar grubu da yok. ustelik de uzun suredir kulubun futbolcusu, ayni baskan, ayni duzen, yakin ikili iliskiler. yani verdigim iki isimden farkli kosullar gibi gorunuyor. taylan&ogulcan durumunu saymadim bile yani, “nolacak ki en kotu transfer olmaz” durumunu degerlendiriyorum.

    bakmayin yabanci sayisini 16 yapmalarina. bu ulke futbolunda hersey beklenmedik anda gs aleyhine degisebiliyor maalesef. yetenegiyle, takimimiza muhtemel uyumuyla, turk pasaportuyla birlikte cift haneli absurd bonservis olmadigi surece ben muhasebeci bir taraftar olarak kadromda gormeyi cok istiyorum. sonucu bekleyelim gorelim.

    edit: yazmadigimi farkettim. ben de sahsen kendisinden raziyim, kariyerinde nerede devam ederse etsin hayatinda basarilar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın