resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1828
    sorun kendisinin ne kadar ettiği olmayan futbolcu. sorun biz bu paraları verebilir miyiz? sırf bu transfer için ffp'den ceza riski alıyor muyuz mesela? çünkü avrupa'dan alacağın bir senelik ceza bile bizi çok zora sokar ki galatasaray için konuşulan 3 sene falandı. sene başında birkaç milyonluk oyuncuları bu yüzden kaçırırken şimdi kendisine bu kadar parayı nasıl veriyoruz?

    hadi diyelim ki ödemeyi sene sonu yapacağım dedin ffp'den kurtardın ki ben bundan emin değilim. ffp, anlaşma bitti diyen biten bir şey değil. hala sana ceza verebilirler. ama bir şekilde ayarlasan bile galatasaray'ın maddi sıkıntısı olduğu, ekonominin gittikçe kötüye gittiği ve geleceğin belirsiz olduğu bir gerçek.

    daha önce dediğim gibi 5-7 arası bile fazla olur ama idare edilir. üstü facia.

    ayrıca takas için linnes deniyor ama linnes kabul edecek mi? galatasaray ile bile çocuğun eğitim zamanı gelince ülkeme döneceğim diye 2 sene imzalamamış mıydı bu adam?

    sidik yarışı için saçmalamayalım. luyindama, marcao ücretleri ile de karşılaştırmayalım lütfen. çünkü birinin pasaportu zaten 5'den başlıyor. öteki ise belçika görmüş ve tip olarak premier lige uygun ve ordan talibi olabilir diye bu paralar ediyor. türk futbolcuyu 26, 27 yaşından sonra avrupa'ya büyük paralara satmak şu an için çok istisnai bir durum olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın