resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1823
    kendisiyle bir gün önce maç izleyen yalçın ayhan fenerbahçe'ye yakın diyorsa, fatih terim'in de dediği gibi birinci önceliği galatasaray olmayan hiçbir oyuncuyla görüşmeye devam etmeyip masadan acilen kalkmamız gerekiyor.

    irfan can'ın düzgün bir duruş göstereceğini düşünüyordum. karakterini de severim, oğulcan ve taylan gibi türk futbolunda alışagelmişin dışında kendisini futbol sahası dışında da geliştirmişe benziyor. ancak muhtemelen baskıdan kafası karıştı ve ibresi saptı irfan'ın. kendisini eleştirmiyorum, bence yine düzgün karakterli bir çocuktur ancak bizim masadan kalkmamız gerekiyor.

    fenerbahçe talip olmasa 5 milyon euroya halledeceğimiz bir oyuncuya 7.5m+linnes vermiş durumdayız, son gün işler daha da fena hale dönebilir. masadan geri dönmemek üzere kalkmamız lazım, satsınlar fenerbahçe'ye. irfan'ı da severim ama herkes kendi tercihleriyle yaşar, onun da yolu açık olsun.

    galatasaray'a transferinde ikilem yapan hiçbir oyuncuyu takımımda görmek istemiyorum. rotayı youssouf ndayishimiye'ye çevirip, yedlin ile beraber transferi sonlandırabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın