resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1823
    marcao irfan'dan daha iyi futbolcu. o yüzden marcao'ya 4 verilebilir, çünkü çok daha yüksek bir potansiyel, irfan can ise gereksiz bir abartmanın sonucu bu noktalara geldi. irfan yetenekli oyuncu, ben gayet beğeniyorum ama ederi 5'tir en fazla.

    adamın süper lig kariyeri 187 maç 21 gol 22 asist. hücum yönü savunma yönünden daha iyi olan bir adam için düşük bir istatistik bu. savunması zaten hücumundan daha kötü. alper potuk gibi bir adam irfan, aç bak istatistikleri benzer rakamları görürsün alper'de de. kaldı ki biz alper için de fener iel benzer bir süreç yaşadık, fener aldı alper'i, sonrasında da gördük ne olduğunu. irfan fener'e gitse hiçbir şey olmaz. zaten gustavo ve mesut banko oynayacak. kalan bir kişilik kontenjan için ozan ve mert hakan ile yarışmak zorunda. keza yine fener ve beşiktaş'ın birbiriyle yarıştığı mehmet topuz'un da kariyeri ortada ki onun kayseri performansı irfan'ın başakşehir performansından daha görkemliydi.

    şampiyonlar ligindeki hattrick'in çok etkisinde kaldı bence insanlar. irfan kötü oyuncu falan dediğim yok ama tek başına bir takımın orta sahasını da topalayamaz. asla bir melo değil, asla prime dönemindeki bir emre belözoğlu değil. sömylemek istediğim değerini teklif ettiğimizde veriyorlarsa elbette alalım ama geleceği ipotek etmeye gerek yok irfan için, öyle bir oyuncu değil. 5 6 milyon euro ve sonraki satıştan paya geliyorsa gelsin ama yok 10 milyon euro + linnes + sonraki satıştan pay vs saçmalık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın