resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1790
    kendisi hakkında hiçbir bilgim yok ancak bir taraftar olarak gözlemlediğim kadarıyla herkesin de hemen hemen tahmin ettiği bir kaç kelam etmek istiyorum. başlığına neredeyse transfer konusunda ilk yazışım. öncelikle takıma gelirse çok çok yararlı olacağını düşünüyorum. sadece futbolculuğu değil, buradaki ortama da daha hızlı uyum sağlayıp mental olarak da seviye atlayacaktır.

    biz irfan'ı istiyoruz, irfan bizi istiyor. fenerbahçe muhtemelen macron'dan katar emirine herkesi araya sokup yüksek bir ücret karşılığı transfer etmeye çalışıyor. irfan'ın bizi istemesi transfer sürecini uzattıkça uzattı. göksel gümüşdağ zaten daha önceki hareketleriyle sabıkalı. fenerbahçe deli gibi para akıttığı için yüksek miktara satmak istemesi doğal. benim kişisel inancım bu işler domates al sat gibi olmadığı için, futbolcu ne derse o olur. daha önce de gördük; emre akbaba, emre kılınç gibi oyuncular bekledi ve geldi. tam tersi mert hakan ve muriç gibi oyuncular ise baskılara boyun eğdi ve suyun karşı tarafına transfer oldu. irfan dayanırsa bize her türlü gelir.

    peki bir futbolcunun üstüne böyle bir yük yüklemek normal mi ? dünya'nın hiçbir ülkesinde değil ama türkiye'de işler maalesef böyle. bu nedenle irfan dayanır ve gelirse hem arkadaşlarıyla bir arada olacak hem de kariyerinde büyük bir adım atacaktır. açıkçası eğer bir hedefi varsa galatasaray'dan avrupa'ya gitme olasılığı başakşehir'den gitmesine göre kat kat fazla.

    bunlara ek daha yeni bir fenerbahçe yöneticisi oğulcan çağlayan ceza almalı şeklinde açıklama yaptı. bunları görmemiş olması imkansız. benim en yakın arkadaşıma böyle bir laf edecekler bir daha yüzlerine bakmam. irfan'ın da böyle bir insan olduğunu düşünüyorum o yüzden maddi problemler çok büyümedikçe içimdeki ses irfan bizde diyor. ha maddi olarak arada uçurum olursa, örneğin fenerbahçe 11 milyon deniliyor o zaman yapacak bir şey yok 11 milyona biz 3 tane marcao alırız daha iyidir.

    ekleme: bazı arkadaşlar irfan olmasa bile b planı hazır olmalıydı demiş. ben de çokça katılıyorum bu görüşe. mesela gomis'i göndermekten ziyade yerine gelecek kişinin planlanmamasına sinirlendi birçok insan. veyahut modeste ile aylarca uğraşıp alamadıktan sonra bir b planı olmaması canımızı sıkmıştı. irfan senaryosunda da aynı durumun yaşanması yüksek ihtimal. umarım tam tersi olur diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın