• 34
    yeni türkiye hashtag'i.

    yazıp yazıp siliyorum. yazacaklarımı hafifletmekte zorluk çekiyorum, ama bu konuda sessiz kalarak bu insanlık suçuna ortak olmaya da niyetim yok...

    alper pirşen çok aşağılık bir adam, bunu tartışmıyorum. ama 15 temmuz'un tiyatro olduğunu düşündüğü ve gezi direnişinde insan avına çıkan polise tepki verdiği için bir insanın tutuklanmasını istemek kadar aşağılık bir davranış olamaz.

    alper pirşen'in düşüncelerinden dolayı tutuklanmasını isteyenler, düşünce özgürlüğünde "silivri soğuktur" esprileri seviyesine düşmüş olan ülkemizde, bu seviyeyi daha da düşürüyor ve normalleştiriyorlar. bu durum normalleştikçe, seviye hep bir adım daha aşağıya düşecek ve bugün tutuklanma isteyenler, belki yarın idamını isteyecekler.

    bakın dün hdp teröristti, bugün chp'ye terörist diyor, chp'lileri içeri atıyor, milletvekilliklerini düşürüyor ve bunu yavaş yavaş normalleştirmeye çalışıyorlar. bunu başarırlarsa yarın iyi parti terörist olacak, ondan sonraki gün de sırada mhp olacak belki. bu işler böyledir.

    bugün siz bu adamı tutuklattırarak fenerbahçe'nin canını yaktığınızı sanırsınız ama yarın gelir, aynı düşünce özgürlüğü problemi yüzünden galatasaray'ın canı yanar. bu kadar anı yaşamayın, biraz geleceğinizi düşünün!
App Store'dan indirin Google Play'den alın