resim
Emin Bayram
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 552
    2020-2021 sezonunun 2. yarısında boluspor'a gideceği söylenen oyuncumuz.

    boluspor tff 1. ligde ligin ilk yarısında en kötü hücum eden takımıydı. bu kadar kötü hücum etmesine rağmen ligde alt sırlarda bulunan rakiplerine göre daha az gol yedi. stoper rotasyonunda fethi özer, aykut demir, burak bekaroğlu ve ali keten var.

    fethi özer her ne kadar stoper olsa da boluspor'da ligin ilk yarısında neredeyse hiç stoper oynamadı. aldığı sürelerin hemen hemen hepsini sol bekte aldı. kerim alıcı gittikten sonra da sağ bekte değerlendirildi.

    ali keten, alican özfesli takıma katılana kadar orta saha olarak görev yaptı. alican ve tugay oynamaya başladıktan sonra da stopere geçti. genel olarak sakatlık olmadığı sürece, aykut demir'in partneri kendisiydi. ali top tekniği bir stopere kötü olmayan, topla çıkış yapabilen ama müdahaleleri ve mücadelesi zayıf olan bir oyuncu.

    aykut demirbildiğimiz aykut demir. :) sakat veya cezalı olmadığı sürece takımdaki yerini aldı.

    burak bekaroğlu hava toplarında iyi ve sert bir oyuncu. genelde sol stoper olarak kendisi oynuyor. tahminim eğer emin bayram birini kesecekse o da burak bekaroğlu olur.

    oyuncu haricinde boluspor 2020-2021 sezonunun ilk yarısında genellikle topla çıkmaya çalışan bir ekipti. defans çizgisini çok ileri çıkarmadan bekir yılmaz'ın iki stoper arasına girerek oyun kurduğu, stoperlerin açılmış beklere diyagonal paslar atmaya çalıştığı bir düzen vardı. bekir yılmaz ligin ikinci yarısında takımdan ayrıldı fakat sistem aynı şekilde devam eder mi bilmiyorum. eğer ederse, yani bir kişi stoperlerin arasına girip stoperlerin açıldığı bir oyun sürdürürlerse emin bayram yabancısı olmadığı bir sistemde oynayacak.

    umarım emin bayram takımda yer bulur.

    gs sözlük bolu muhabiri mhtmsc bildirdi. :)

    edit:
    31 ocak 2021 beypiliç boluspor adanademirspor maçında aykut demir ve ali keten geniş kadroda yer almamakta. boluspor'da 2 gün önce gelmiş 6 oyuncu ilk 11 başladı. :) sezonun ilk yarısı sağ ve solbek oynayan fethi özer stoper oynuyor bu maçta. eğer ali ile aykut gittiyse emin bayram muhtemelen sezonun geri kalan kısmında oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın