• 5052
    kendilerini etki altına almak çok kolaydır. çok yakın arkadaşlarım var fenerbahçeli olan, hatta babam bile hasta fenerbahçeli. bakın hiçbirisiyle mantıklı bir tartışma yapmak mümkün değil. kesinlikle sağlıklı bir iletişim kuramıyoruz.

    yayıncı kuruluşta avrupa maçlarının yayın haklarından sorumlu bir kadının ligi dizayn ettiğine, ofsayt çizgisi çektiğine inanacak kadar psikolojik anlamda çöküntü içerisindeler.

    2014 yılından beri bir bardak kupa bile kazanamayan bu camianın taraftarına iki tane transfer yaparsınız ve her şeyi unuturlar. yöneticilerin gazına gelirler, akşam 7-8 halı sahasında oynadıkları maçın şampiyonluk kupasını saydırmak isterler.

    bunlara sorsanız yıkılmayan son kaleyiz derler ama boğazlarına kadar siyasete batmışlardır. hükümete transfer yaptırırlar, federasyon başkanı denilen zat bir numaralı ağabeyleridir.

    osuruktan nem kapmak diye bir tabir varsa tam da bunların hayat özeti işte. hele bir başkanları var ki kafayı galatasaray ile bozmuş. gece gündüz bizi düşünüyor. yapmak istediğimiz transferlere bile salça olacak kadar gözü dönmüş bir şahıs. ailesi ve soyadı sayesinde ülkenin en zengin adamı ama gelin görün ki ailesi tarafından holdinge sokulmayacak kadar da vasat bir yönetici ve bu adamın türk futbolunu ileriye taşıyacağını falan düşünenler vardı.

    çok uzattım, son olarak tüm fenerbahçe taraftarına yüce rabbimden akıl sağlığı diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın