• 31
    katılmadığım tag. söylediği şeyler tutuklanmasını gerektirecek şeyler değil. hakaretten tazminat cezasından fazlası olmamalı. ama ona da biz karar veremeyiz. vatandaşın ihbar dışında bir hakkı yoktur. yargı sosyal medya üzerinden falan verilemez.

    ben galatasaray dışında yaptığı hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. ancak sırf geçmişte iktidara sövdü diye hukuki hakları dışında arkadaşın yanında olan kişilerin de kusura bakmayın fanatik iktidar destekçilerinden gram farkı yok. benden ise istediği her şeyi yapabilir diye savunma mantığı kusura bakmayın bu ülkede her ideoloji taraftarlarında var. zaten bu ülkenin başına ne geldiyse bu ideolojik bağnazlıktan geldi.

    bu arkadaş galatasaray'a karşı suç işlemiştir. bunu demem yarın içeri alın demek değil. dava açılsın varsa suçu cezası ne ise alsın demek.

    yönetiminde bulunduğu kulüp galatasaray camiasını aralıklarla fetöcü olarak suçlamaktadır. galatasaray camiasının hakkı yok mu? bunun hukuki karşılığı yok mu? kendisini fetöcü olarak suçlayanları haklı olarak eleştiriyorsunuz da peki onun ne farkı var?

    aynı kulüp iktidar gücünü arkasına alarak rize'de transfer etmek istediğin oyuncuyu elinden almıştır. nasıl yaptığının içeriğini bilmediğimiz için suç değilse bile etik hiç değildir.

    özil'i iktidarla beraber açıkladılar. muhalif?

    bu arkadaşa dava açılsın diyenler bile yargısız infaz yapıyorlar diye eleştiriliyor. peki bizzat kendisi dün oğulcan'a niye ceza vermiyorsunuz demedi mi? oğulcan'ın cezası kesinleşti mi? cezası kesinleşmemiş birine ceza verin diyen adam sırf güya muhalif diye tertemiz mi oluyor? bir de üstelik bu adam o kurulda deniyor. oyunu nasıl ''bağımsız'' verdiği ortada.

    finansal olaylara ve diğerlerinin içeriğini bilmediğim için hiç girmiyorum.

    ama soruyorum. bu arkadaş iktidar gücünü arkasına alarak galatasaray'ın hakkını yemiş midir yememiş midir? bu arkadaşın iktidar yandaşlarından farkı nedir? bu arkadaşın yanında duruyorsan mesela niye herhangi bir iktidar yandaşının yanında durmuyorsun?

    hiçbir ideoloji insanı temizlemez. ancak sen kişisel olarak iyi olur veya olmazsın. geçmişte iktidara sövmen seni hukuktan muaf yapmaz. bu ülkenin en büyük sıkıntılarından birisi kimse kanunlara inanmıyor. biri bir suçu işlediyse iktidar veya muhalif olması onu cezadan kurtarmaz, kurtarmamalı.

    bir de siyasetle futbolu birbirine karıştırmayalım diyen arkadaşlar var. allah iyiliğinizi versin. sabah sabah güldürdünüz. ne yaptığınız abi bu sabah bir norveçli gibi falan mı uyandınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın