• 1
    öncelikle şu an için yok böyle birşey, heyecanlanmayın:) ama artık yapılması gerekiyor.

    http://www.sporx.com/...107&ref=AKM7

    fb yönetimi taraftarın uzun süredir beklediği bilet indirimine gitmiş. bundan sonra artık kale arkalarının boş kalacağını sanmıyorum. 44 tl gerçekten büyük bir meblağ iken 22 tl de bir o kadar çoğu kişinin bütçesine uyacak ve pahalılıktan dolayı maçlara gidemeyen bir çok kişiyi stadyuma çekebilecek bir ücret. sanırım bunda türkiye kupasındaki bursaspor maçında tribünlerin dolmasının da etkisi olmuştur.

    arkadaşlar artık ligde son 14 hafta, ankarasporu da saymazsak 13 maç kaldı ligin bitmesine ve galatasaray futbol takımı bu maçların* 6 tanesini ali sami yen stadında oynayacak. bence bizim yönetimin de artık buna benzer bir hamlede bulunması ve aynı zamanda bu harekete de cevap vermesi gerekiyor. eğer fb yönetimi bu politikasını sezon sonuna kadar sürdürüse tahminim fener takımı her maç minimum 40 bin seyirciye oynar.

    ali sami yen stadında eski açık ve kapalı üst tribünün dolması açısından bir sıkıntı yok. ama yeni açık üst ne yazık ki önemli maçlar dışında dolmuyor. hele yeni açık alt ve kapalı alt ise sadece derbi veya avrupa ligi maçlarında dolar hale geldi.

    ben bu konuyla ilgili resmi siteye mail atmayı düşünüyorum. bu sene abdi ipekçide oynanan ve 2 uzatma sonunda kazandığımız olaylı galatasaray-fb ülker maçında, maçı salonda izleyen birisi olarak taraftarların bir takımı nasıl ateşleyebileceğini ve maç kazandırabileceğine çok daha fazla inamaya başladım.

    konuya dönersek bizim bilet fiyatlarının da yüksek olduğunu düşünüyorum. mesela kale arkası, eski açık kabul edilebilir de yeni açık üst için 35 tlnin çok olduğunu düşünüyorum. hatta yeni açık altın da üst tribün ile aynı fiyatta olması o tribüne olan ilgiyi iyice azaltıyor.

    ve bence en önemlisi sahaya en yakın tribün olan kapalı alt tribünü. burada bilet fiyatlarının yanılmıyorsam 87 ile 107 tl arasında değişmesi bu tribünün bir çok maçta boş kalmasına neden oluyor. o tribüne giden az sayıda taraftar da sesizce maçı izliyor. geçen sene başında kapalı alt tribünde yapılan yeniliklerden sonra fiyatların bu kadar yüksek olması belki yönetimce normaldir belki ama kanımca o tribünün dolu olması rakip takımda çok daha fazla baskı yaratacaktır.

    tekrar belirttiğim gibi ben konuyla ilgili resmi siteye mail atacağım ve kalan tüm lig maçlarında stadın ağzına kadar dolmasını istiyorum. belki bizim, stada gelmeyi pek sevmeyen taraftarımızı biraz harekete geçirir bu gelişme. şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapılmalı. ben böyle bir hamlenin şampiyonluğa büyük katkı yapacağını düşünüyorum.

    zaten futbol takımı zor günler geçirirken ve en büyük rakip olarak gördüğüm fbnin fikstürü de bu kadar kolayken**** şampiyonluk için her maçı final havasında yaşamalı ve mabedi her maç doldurmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın