resim
DeAndre Roselle Yedlin
Takım:Cincinnati
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.73
Uyruk:ABD
  • 155
    2016 ağustosunda transfer olduğu newcatle da ilk championship sezonunun ardından premier league'de kariyerinde sırasıyla:

    15/16 sunderland ve 17/18 18/19 19/20 ve 20/21 newcatle ile bu 4,5 sezonda
    (liverpool, manchester united, arsenal, man city, chelsea, tottenham) kulüpleriyle toplamda 40'a yakın maçı var. (minimum 30'u 90 dk)

    transfermarkt verilerine göre:

    2017'de 2 farklı uyluk sakatlığı var. 10 maça yakın kaçırmış. daha sonraki 3 yılda tekrarlamamış. sonrasında son olarak ciddi sakatlığı ağustos 2019'da. kasık sakatlığı yaşamış 2 ay sahalardan uzak kalmış. daha sonra 1,5 yıldır günümüze ciddi bir sakatlık problemi gözükmüyor.

    oyuncu hakkında kendi yorumlarımdan bahsedecek olursam. bu sezon 2 maçını seyrettim. linnes'e göre savunmada biraz daha agresif. bekler ile stoperler arasına atılan ara toplarında yine daha çok güven veriyor linnes'e kıyasla.

    gerçekten çok hızlı bir oyuncu. bizimle adı geçen veya yeni transfer ettiğimiz bir futbolcu olduğunda football manager değerlerine de bir bakarım. benim için çok şey ifade etmez. çok fazla anlam yüklemesem de bir bakarım. tanıdığım bir oyuncuysa bile. özellikle premier league futbolcusuysa. çünkü oyun londra merkezli. adamların national league'e (5. lig) kadar datası var. bu datalara göre yedlin sprint hususunda mevkisinde kyle walker, hector bellerin, achraf hakimi ile birlikte en iyi 5 futbolcu arasında. tabii ki işin teknik ve top kullanma kısmında kıyaslanmaz bu futbolcularla.

    sağ bölge'de kuracağımız üçgenlerde ve verkaçlarla bol bol çizgiye indirmemiz mümkün gibi duruyor. yine soldan diyagonal paslarla önüne bırakılacak toplarla da etkili kullanabiliriz. inceci bir bek değil fakat her ne kadar premier leage'de asist rakamları kötü olsa da çizgiye inip sert toplarla asistler bekliyorum.

    umarım makul bir sözleşme yapılmıştır. beklentim yıllık max. 1,5 m€.

    şimdiden hayırlı olsun kulübüme.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın