• 20
    asli amacının siyasetle uzaktan yakından alakası olmayan güzide sözlüğümüzde açılmış, sinir bozucu başlık.

    bahsi geçen şahsı tanımam etmem. kişiliğine dair zerre bilgim yok. umrumda da değil. fenerbahçeliymiş. hadsizce konuşmuş. benim için başka doneye gerek yok.

    biz ne zaman böyle hadsizliklere uygun cevap vermeyi unuttuk arkadaşlar? x kişisi galatasaray nefretiyle “fenerbahçe istediği futbolcuyu alır” gibi bir cümle kuruyorsa, cevap olarak zamanında çok isteyip de alamadıkları selçuk inan in ayıyı frikikten avladığı golün videosunu koyar altına da “selçuk geliyor, gol de geliyor” yazarım. buna uygun gol budur çünkü. çünkü düşmanlarına cevap verebilmek için, galatasaray ın yapabildiklerinden ve tarihinden başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. zamanında şunu yapmış, yok şuna hakaret etmiş diye konuşmak zaten böyle durumlara cevap olmadığı gibi ucuz da. galatasaray harici kim ne yapıyorsa yapsın. ben hakim değilim burası da yargı sözlüğü değil.

    twitter herkese açık bir yer. orada herkes istediği şeyi yazabilir, kampanyayı başlatabilir. tamam, türkiye her kavramın birbirine girdiği bir yer olmaya başladı. fakat bundan şikayet ederken, eğer biz galatasaray sözlük yazarları olarak daha bilinçli davranamıyor, oradakiler gibi kavramları birbirine karıştırıyorsak kapatıp gidelim arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın