resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 5870
    2018-2019 devre arasında 10+(3) m euroya geldi, 10 gol attı ve o geldikten sonra henry, feghouli ve belhanda çok daha boş alanlar buldu, maçlar da çözüldü, kısaca şampiyon yaptı. rize deplasmanı onu unutulmaz yapacak.

    2019-2020'de git dedik, anderlecht'e git dedik, brugge'e gideceğim dedi, 3.35 m euro kiralama ücreti aldık, maaşını ödedik ama sayesinde ffp'de elimiz rahatladı. orayı da karıştırdı, penaltı yüzünden kadro dışı kaldı. aylarca oynamadı.

    2020-2021'de falcao ile rekabete girer dedik, iyi de başladılar, falcao ligde, diagne avrupa'da başladı atmaya. falcao sakatlanınca yine ona kaldık ve öyle böyle 9 gol attı. katkısını verdi. sisteme uymadı ama uymak için çaba sarf etti. denedi... devre arasında da şimdi yarım devre için 1.6 m euro'ya kiralık gönderdik. 1 sezon diye düşünsen, 3.2 m euro yapar. gayet iyi.

    şu ana kadar 2 yarım devre katkı ve 5 m euro(1.5 sezon kiralık) nakit katkı verdi bize.

    bir kere gol kralı oldu, en çok gol atan yabancı oyuncu rekorunu, bir sezon önce gomis'in kırdığı rekoru ertesi yıl 1 gol fazla atarak kırdı. 20-21 sezonunun en erken golünü de attı gider ayak.

    adam atmak için doğmuş.

    psikopat deli ve manyak ama sevimli.

    öyle ya da böyle verdiğimiz bonservis bedelini çıkartacak belli ki. bu kadar göndermeye meraklı olmamıza rağmen kulübe de aidiyet duyması çok güzel.

    benim adım mbaye fucking king kong diagne!

    galatasaray taraftarının uçarı kaçarı sevdiceği...
App Store'dan indirin Google Play'den alın