resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1721
    tamam cok yetenekli ve genc ama konusulan rakamlar cok yuksek rakamlar. hele ki su ekonomide bizi batirabilecek rakamlar bunlar.

    illa falcao diye tutturup falcao'yu zorla aldirdigimiz gibi irfan'i da taraftar baskisiyla zorla aldirilmasindan korkuyorum. kendisine an itibariyle cok da ihtiyacimiz oldugunu da dusunmuyorum. gelirse tabiki faydali olur ama o bonservisin hakkini verebilir mi buyuk soru isareti bence. neredeyse 10 milyon euro* baglayacagimiz bir oyuncudan beklenti yuksek olmak zorunda. gelip belhanda'yi kesememe ihtimali bile var. gectigimiz senelerde basaksehir maclarinda belhanda'nin zaman zaman kendisine ustunluk sagladigini hep beraber izledik. ayrica o bolgeye feghouli'nin cekildiginde ne kadar etkili oldugunu da gorduk. an itibariyle sozlukte linc edilen, galatasaray'in oyuncusu degil denilen rotasyon oyuncumuz omer bayram'in bile son 2 senedir yaptigi assist sayisi sampiyon takimin 11 oyuncusu irfan can'dan daha fazla hatta neredeyse 3 kati.

    daha once burada bahsedilmisti, kendisinin transferi 2 sene onceki emre akbaba transferine cok benziyor. su anda emre akbaba'yi bedavaya birakmayi dusunuyoruz. dikkatli olmakta fayda var. fenerin bu tur fiyat yukseltme oyunlarina gelmemek lazim. umarim mert hakan transferinde gosterdigimiz durusu yine gosteririz. umarim bu transfer olur ama o paralara olacaksa olmamasi daha iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın