resim
Youssouf Ndayishimiye
Takım:Nice
Mevki:Ön Libero
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Burundi
  • 290
    umarım bu başlığa bir daha yazdığımda şükür kapandı bu konu demek için yazarım.

    ön libero bölgesi oyun kurma anlamında çok önemlidir. hoca şu anda terimball denilen topa sahip olma ve hızlı pas yapma üzerine bir kurguyla oynamaya çalışıyor. sırf bu yüzden ön libero olarak seriyi istedi ve hala istiyor. bakın seri diyorum. 1,68 ve max 65 kilo bir adam. sadece ve sadece pas özelliği iyi diye istiyor hoca bu adamı.

    eskiden melo oynardı mesela o bölgede. kaç gol asist sayılarına ulaştığına bakmak yeterli olacaktır o bölgede oynayan bir oyuncunun ofansif katkısı için. şimdi taylan var ve taraftar onu çok seviyor. uzun pasları, oyunun yönünü değiştirmeleri çok iyi ve giderek gelişiyor.

    şimdi aynı bölge için yusuf kardeşimiz konuşuluyor. taraftar gelmesi için dua ediyor resmen. henüz süper ligde 20 maç oynamış bir adamı kim kaç kere izledi de bu kadar beğeniliyor gerçekten bilmiyorum. malatyada sürekli defansın önünde duran güçlü ve yapılı bir arkadaş. defansif özelliklerinin iyi olması, onun bu kurguda pas oyununa yatkın olduğunu nasıl gösterdi o zaten tam bir muamma. geldiğinde e bu adamın ayağı takozdan hallice denmesi için 30 dakika yetecek herkese. ömer bayram için neler deniliyorken bu arkadaşın ne olduğu düşünülüyor acaba?

    ayrıca 6 numara için taylan var, yedeği etebo var, o ikisine de bir şey olsa donku çekersin. üzerine kupa maçı olsa bartuğu bile oynatırsın. hani yedeği yok deniyor ya, daha kaç tane yedek oyuncu olması lazım bir pozisyon için?

    zaten üç kuruşun hesabını yapıyoruz. onu da bu arkadaşa harcamak kadar yanlış bir hamle olamaz. aykut kocaman alıyorsa tam onun hayalinde oyuncu olabilir. o kurguda çok başarılı da olabilir. ama bizim takımda işi yok bu arkadaşın. her gördüğümüz oyuncuyu alamayız.

    bizden uzak olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın