resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1688
    başıma bir şey gelmeyecek ise gelmesini istemiyorum.

    birinci sebebim fenerbahçe'nin salça olduğu oyuncuların çoğundan bir verim alamamamız. işin enteresan tarafı fenerbahçe de alamıyor. selçuk inan harici şampiyonluk yaşatan, katkı veren oyuncu yok. selçuk'un da yaptığı doğru iş hiç tatava yapmayıp, beyninin bulandırmayıp, çat diye imzayı atmasıydı. irfan'ın bonservisi kendi elinde olmadığından böyle bir şey yapamaz ama en azından ya galatasaray ya başakşehir diyebilirdi.

    ikinci sebebim maddi koşullar. hiçbir kulüple sidik yarıştırıp maddi koşullarımızı berbat hale getirmeye gerek yok. gencecik çocukları uygun maliyete takıma katıyoruz. bizim stratejimiz bu olmalı. irfan'ın rakibe gitmesi anca onların tabiriyle fenerbahçe büyüklüğünü gösterir. o büyüklüğün ne olduğunu biz daha anlayamadık ama olsun. bırakın o büyüklükleri ile eğlenmeye devam etsinler.

    ihtiyacımız var mı? var. 29 ocak 2021 gaziantep galatasaray maçını izleyen herkes orta sahadaki oyun kurucu eksiğini görmüştür. ayrıca taylan antalyalı ve oğulcan çağlayan'ın performansı da irfan ile iyice artabilir. üstelik bence gelmeyecek ama geleceği söylenen yabancı sınırına karşı büyük koz. fakat 6 milyon euro, sonraki satışın karından yüzde 50 pay ve emre akbaba veya younes belhanda teklifinden bir gram fazla verilmemesi lazım. alınmasına bile karşıyım kötü oyuncu olduğundan değil lakin süreçten dolayı. diyelim ki olur da alınırsa kazık yemeyelim. tek dileğim bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın