resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4090
    savunanlardan olarak şunu beyan ediyorum, çok kötü oynuyor, performansı şu ana kadarki en dip halinde. oynatılmaması daha doğru muhtemelen, fakat fatih hocanın tercihlerine güveniyorum. muhtemelen bir süre 11’de forma giyemeyecek.

    lakin benim savunma tezim başka. bi kere bu adam en kötü 3 milyon euro falan eder. bitirilmemesi gerekiyor sırf bu yüzden. evlat kafasıyla falan yazmıyorum bunu. mesela belhanda’nın bu takımda asla yer almaması gerektiğini düşünen biri olarak, belhanda’yla ucuz yollu, 2 senelik bir kontrat yenilemesi yapılması gerektiğini düşünüyorum. çünkü satılmalı, 3 5 farketmez, sa tıl ma lı. soso’nun bu yaz kesin satılması gerek mesela sözleşmesi bitiyor.

    sonra gelip burda ağlıyorsunuz biz futbolcularımızı neden değersizleştiriyoruz diye. siz değersizleştiriyorsunuz işte bu şekilde. her maç öncesi daha performansını görmeden 100 entry girerek değersizleştiriyorsunuz. ne gerek var? yatırım yaptığımız bir adam emre akbaba, kötü oynuyor, evet, ama kendisi için bile piyasa oluşturulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın