resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4088
    savunanlarının bu ortamda neden oyununu beğenmeyenlere küfür kıyamet gittiğini anlamadigim oyuncu. berbat bir performansa sahip. pasları kepazelik derecesinde kötü. oyun görüşü, topsuz oyunda pozisyon alamamasi, defansif özellikleri resmen amatör kume seviyesine gerilemis. dünyada tek sakatlanan sanki kendisiymis gibi savunulmasini da hiç anlamiyorum. biz fenomen ronaldo'yu da izledik zamaninda. adam sakatlanir akabinde yine devam ederdi kaldigi yerden.
    galatasaray kendisine yeterince kredi tanimis ve maddi olarak da hakkini teslim etmiş, parasini eksiksiz vermis durumda. fatih hoca da sakatlik sonraai formaaini verdi mi? verdi. bunu dügün kullanamayan kendisi. galatasaray'in bir vefa borcu falan yok kendisine. sanki beleşe oynuyordu da vefa borcu olacakmış.
    mecbur değiliz tüm pas oyununu bozan.,yanindan geçen rakibini jogging yaparak takip eden, boşa kaçamayan, boş koşu atan oyunculara topu iletemeyen, şut çekemeyen bir sporcuyu izlemeye. biraz daha calişsın, toparlayinca yine denenir. olmazsa da gider. bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın