• 14177
    ali y. koç gelinceye kadar, hiçbir barajım yoktu alışverişlerde. ali y. koç geldikten sonra yavaş yavaş değişti tutumum. ne opet’e uğrar oldum ne de bir koç ürünü aldım. hatta ülker ve kiğılıya bile dönüp bakmıyorum artık. tv8’i zaten izlemiyordum.

    benim gibi sağduyulu! bir galatasaraylıyı buna iten nedir? çok basit; daha gelir gelmez fatih terim’i değersizleştirmek için tazminatına takıp tff’yi tehdit etmesi, sicili bozuk deyip hakaret etmesi, galatasaray’ın almak istediği her futbolcuya salça olması, limit kurallarını simit kurallarına çevirmesi, reklamlarıyla spor medyasını esir alması gibi nedenlerle ali y. koç’un tek ürününü almam ve aldırmam. fenerbahçe’ye destek olan firmalarla da asla işim olmaz. bu kadar net.

    ben bunları kişisel husumetten değil, onların galatasaray ve galatasaraylılara olan düşmanca tavırlarından dolayı yapıyorum.

    benim gibi yapmayan galatasaraylılar da olabilir ama üzgünüm ali y. koç ayrılana kadar ben böyle yapacağım. bu nedenlerle galatasaray sözlükteki arkadaşların boykot çağrılarını da gayet mantıklı buluyorum.

    bir tek hande sümertaş yayıncı kuruluşta diye, onu kovdurmak için binlerce fenerbahçeliye aboneliğini iptal ettiren ali y. koç çok daha ağır yasal yaptırımlara müstahak ama şimdilik bu kadarla yetiniyoruz.

    çocukluk aşkımsın
    sen ilk göz ağrımsın
    kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi
    sevdanın uğruna terkettim her şeyi
    hayatın anlamı galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın