resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 755
    oynadıkça özgüveni daha da artan, her maç başka özelliklerini bizlere gösteren, kendisinde sürat ve çabukluktan çok daha fazlasının bulunduğunu düşündüğüm futbolcumuz.

    gençlerbirliği maçının ardından çıkıp onyekuru, irfan, mohamed ve visca gibi oyuncuları istediğini belirten hocamız bu oyunculardan ikisine kavuştu irfan transferinde de süreç devam etmekte. visca ise yüksek ihtimalle başta fırsat transferi olarak görülüp mantıklı bulundu ardından ise yaşı ve maliyeti nedeniyle kendisinden vazgeçildi

    96/00 döneminde hocanın sol beke trabzondan abdullah ercan'ı ısrarla istediği ve transferin gerçekleşmediğini öğrendiğinde de 'napalım biz de hakan'dan kendi abdullah'ımızı yaratırız.' diye tepki verdiği söyleniyor.

    genelde sol kanatta kullanılan kerem'in son dönemde ağırlıklı olarak sağ kanatta değerlendirildiğini görünce sanki hoca bu sefer de 'napalım biz de kerem'den kendi visca'mızı yaratırız.' demiş gibi hissediyorum :)

    umarım beklediğimizin de üzerinde bir kariyere sahip olur ve hepimizi gururlandırır. alt liglerden gelişi, yetiştirme bedeli sorunu nedeniyle 2-3 sezon geç bu seviyelere çıkmasıyla güzel de bir başarı hikayesi çıkacak kendisinden. ayağına taş değmesin aslan parçasının.
App Store'dan indirin Google Play'den alın