• 396
    ömer bayram yüzünden 2-0 bitecek maç 2-1 bitti. çok gereksiz bir penaltı oldu.

    neyse gelelim maça.

    maçta ilk yarıda oyuncularımızın karar verme becerileri çok düşüktü. hoca dedi iki kanadı hızlandırayım bari. kerem ve onyekuru 2 kanadı da lehimize çevirdi. rakibin biraz dengesi bozuldu bu oyunla. attığımız ilk golde sağ bekimiz sol bekimize uzak çapraz pas attı. o da arda, arda'dan babel ve onyekuru şeklinde gol gelişti. valla ne yalan söyleyeyim ofsayt dedim gole ama kale arkası açısından olmadığı ortaya çıktı.

    biz golü attıktan sonra gaziantep takımı yüklenmeye başladı. fatih hoca etebo ve ömer bayram'ı oyuna soktu ki önde bassınlar. bu hamle de işe yaradı ve gaziantep takımı bize daha fazla yaslanamadı. sonra da 2. golü attık.

    ikinci gol ise maça yeni giren ikilinin çalışmasıyla geldi. kerem güzel bir ara pası attı ve onyekuru yine gol attı.

    onyekuru henüz ilk maçında 2 gol attı. babel düzgün vurabilse bir de asisti olacaktı.

    etebo'dan bu maçta pozitif enerji sezdim çok. belli ki onyekuru'nun gelmesi onun da takıma bağlılık hissetmesini sağlamış. yüz ifadesi, topla ilişkisi çok başkaydı bugün.

    onyekuru'nun ilk maçında goller atması moralli başlamasını sağladı.

    halil ise gaziantep fk'nın kalecisinden çok güzel bir top kaptı ama sonra ayağından biraz açtı. o topu ayağından açmasaydı halil de gol atabilirdi.

    muslera ise şampiyonluk modunu açtı şimdiden. kendisi için de çok güzel bir hazırlık maçı oldu daha zorlu maçlar öncesi.

    yalnız çok pozisyon veriyoruz. bunlara önümüzdeki maçlarda çok dikkat etmeliyiz. özellikle ceza sahamıza atılan ortalarda çok zorlandık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın