resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 712
    bugüne kadar zaten neler yapabileceğini gösteriyordu bugün bir kez daha tekrarladı aslanım benim. bu çocuk oynayacak. bu çocuk oynamalı. daha uzun süreler almalı. arda, akbaba yerine kerem de 11'e monte edilmeli artık.

    eğer gerçekten emre'nin satışı için çaba sarfediyorsak, kendisini göstersin diye 11'e koyuyorsak ilk paragraftaki olası tercih emre için daha hayırlı olacak gibime geliyor (akbaba'nın kadroda olmadığı varyasyonlar da olası tabi yukardaki yalnızca bir örnek) çünkü kendisi ne herhangi bir şey oynayıp kendini kanıtlayabilecekmiş gibi bir ruh halinde ne de kondisyonda. kenarda kalması bu silik performansını unutturur belki, belki eski alanya günleri falan hatırlanır transfer etmek isteyebilecek takımlar için zira ben emre'nin iyi bir performansını hatırlamıyorum. ayrıca futbol oynamak isteyen takım arkadaşlarına da ayıp olmamış/edilmemiş olur.

    bugünkü performansın için tekrar teşekkür ederim aslanım. yeri gelecek hata da yapacaksın, yanlış da yapacaksın, hocanın isteklerini tam karşılayamacaksın da ama oynaya oynaya öğreneceksin. bunları yapabileceğini her oynadığın maçta da gösteriyorsun bizlere.
    aferin oğlum!

    dip: ayrıca o ne tatlı bir asist ulan şeker gibi asist şeker! koçum benim!

    (bkz: 29 ocak gaziantep fk galatasaray maçı)

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın