• 229
    emre kılınç'ı yeniden sağ kanatta oynayarak neredeyse hiç varlık gösteremediği bir başka maçı daha izlemekteyiz. emre akbaba'nın şu formuyla yerçekimini yeniden bulmaya gerek var mı ki? en azından emre kılınç'ın bizde daha iyi performans verdiği yerden kesmesek daha iyi değil mi? takımın şu dizilişle oynaması -2 yazıyor neredeyse bize. sadece yerlerini değiştirmek bile bizi -1' e atabilir. üstelik fatih hocam emre akbaba'yı kanatlarda kullanıp onda verim de aldı.

    diğer yandan muslera özlediğimiz muslera. taylan yine bildiğimiz gibi. babel bence gayet iyi oynuyor. en azından babel'in santrforda verebileceklerinden esintiler sunuyor. top tutuyor, oyun kurulumuna katılıyor, pas oyununda var, araya koşu atıyor. pikinde olmasa da ondan bunları bekliyoruz o pozisyonda.

    son olarak topu ayakta çok tutmadan agresif pas (seri ve çok sayıda) yapıp agresif şut denemek lazım. birincisi zaten bizim iyi oynadığımız zaman yaptığımız şey. ikinci ise hep ümit ettiğimiz şey.

    bu arada gaziantep bence çalıştığı şeyleri gayet konsantre ve iyi bir şekilde uyguluyor. yoksa o üç ofsayt pozisyonundan biri gol olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın