• 55
    gaziantep fk'nın ne oynayacağını kimsenin ön göremediği maçtır. sumudica ile bir oyun planları vardı ve başarılıydılar o oyunla. şimdi ise yeni teknik direktör ile maçlara çıkacaklar. bu yeni teknik direktörleriyle olan 2. maçları olacak. sumudica'lı gaziantep'in oyununu bildiğimize onlara karşı plan yapmamız daha rahat olacakken şimdi neye göre kime göre plan yapacağız belli değil. kendi oyunumuzu oynayıp neler olacağını göreceğiz mecburen.

    gaziantep fk takımı oyuncularının yeni hocalarına nasıl tepki verecekleri önemli. yeni teknik direktörleri bambaşka bir oyun oynatmaya kalkarsa ve şansları yaver gitmezse gaziantep fk takımı oyuncularının oturmamış bu yeni oyunu sayesinde çok rahat da bir galibiyet alabiliriz.

    konsantrasyonumuzu üst seviyede tutmamız ve çok dikkatli olmamız gereken bir maç olacak. bulduğumuz pozisyonları gole çevirip maçta farklı bir skoru elde ettikten sonra yeni transferler halil ve onyekuru'yu sahaya sürmemiz gerekiyor. özellikle bu maçtan sonra peşpeşe zorlu maçlara çıkacağımız düşünülünce(başakşehir ve fb maçları) bu maçta yeni transferler sahaya ilk adımı atabilmeliler rahat bir şekilde.

    maça son maçlardakine benzer şu 11'i bekliyorum:
    muslera
    linnes - donk - marcao - saracchi
    taylan
    emre kılınç - belhanda - emre akbaba - arda
    babel

    sağ kanatta oynayabilecek oyuncumuz yok şu an şaka gibi. ikisi de sakat. jesse ise kiralık gönderiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın