resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 66
    kendisiyle anlaşma sağladığımız iddia edilen futbolcu.

    her şey maddiyat değildir arkadaşlar, her kiralığa 6 ay veya 1.5 sene kiralayıp kulübüne göndereceğiz diye düşünmemek lazım. gedson fernandes benfica tarafından 5m euroya kiralanıp opsiyonuna 60m konulan bir futbolcu. premier ligin zirve takımlarından tottenham'da tutunamaması çok anormal değil ki mourinho kendisini oynattığı maçlarda mevkisi dışında kullandı genellikle.

    konuya dönelim biz böyle göz önünde bir futbolcuyu parlatıp hiç gelir olmadan bile dünya futboluna tekrar sunabilirsek, parayla falan yapılamayacak bir pr yapmış oluyoruz. avrupa kulüpleri için saygınlığımızın artmasına vesile oluyor. bu bundan sonraki kiralık girişimlerimizde bize çok farklı bakılmasını sağlıyor, oyuncuyu bize kiralayacak kulüp iki defa düşünmeyecek bu sayede.

    hatırlarsanız 2016-17 sezonunda pep guardiola sırf bu yüzden bize jason denayer'i vermemişti. hakemlerin de büyük etkisi var ama belki de şampiyonluğu kaybettiren etkenlerden biri olmuştu, yerine stoper de alamamıştık.

    demem o ki her transfere maddiyat yönünden bakmayın, son dönemde en az maddiyat kadar maneviyatımız da zedelendi avrupa'da. her şeyden önce itibarımızı geri kazanıp o eski günlere doğru yola çıkmalıyız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın