• 124
    geçtikleri turdan ötürü kutlamadığım takım.

    yanılmıyorsam türkiye, belçika'yla oynuyordu kadıköy'de.. en son orada tanık olmuştum bu 'anti-futbol' denen rezilliğe. yerden kalkmayan topçular mı dersin, korner direğinin orada top saklayanlar mı dersin, oyuna topu geç sokmalar falan fişman.. aklınıza gelebilecek ne kadar zaman öldürücü girişimler varsa yapmışlardı..

    şimdi bakıyorum da daha fecisi varmış. sedat diye bir oyuncu, olmadık bir zamanda kendini yere bırakıyor, en kötü 45-50 saniye yiyor maçtan. sonra ne mi oluyor? saha dışına çıktığında sedyeden kaplan edasıyla atlıyor, maça tekrar giriyor. orhan ak, galatasaraylı eski futbolcu.. saha içinde kramp giriyor bacağına, arda yardıma gidiyor. sedyeye geçtiğindeyse arda'ya alaycı bir el sallama hareketiyle sanırım 'sağol ardacığım zahmet oldu sana da, kupayı da artık başka bahara..' demeye çalşıyor.. bir de ömer çatkıç var. bir şey yazamıyorum o kel hakkında çünkü kelimeler kifayetsiz kalır.

    şimdi sorarım size; bütün bunlar ışığında allah aşkınıza bu antalyaspor'u ben nasıl kutlayayım? nasıl hakettiler diyebileyim? 2 tane organize ataklarını söyleyebilir misiniz bana?

    hala daha marka değerinin, futbol kalitesinin yükseltilmeye çalışıldığını hatta aşama kaydedildiğini söyleyenler var. evet aşama kaydediliyor, ama böyle değil. antalyaspor'la hiç değil. istanbul bb bile bu lige, bu ülkeye lazımken, antalyaspor hiç değil.

    ne diyeyim, en kötü günler antalyaspor'un olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın