resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1487
    kendisi transfer edilir edilmez, tamamen ayrı mesele. ama kendisi sayesinde bir kez daha fenerbahçe taraftarının futboldan zerre anlamadığına şahit oldum.

    arkadaş mevki terimlerini bilmezsin, bende hepsini bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum. ama göz var, nizam var be arkadaş. nasıl izliyorlar bu maçları ben anlamıyorum. irfan, ozan tufan’ın yerine oynayacak demek nasıl bir cehalet?

    yahu ozan box to box, iki yönlü oynayan, defansif özellikleri olan, yeri geldi mi kanata kaydırabileceğin çok yönlü bir oyuncu. irfan ise advanced playmaker yani oyunu tamamen üçüncü bölge denilen alanda oynar. rakip defansın arasına pas bırakır, yeri gelir top dağıtır. sende zaten mert hakan, mesut, pelkas, sosa ve sahip çıkmayı beceremediğin ömer faruk var bu işleri yapabilen.

    irfan’a gelirsek, fenerbahçe’ye giderse kendisinin asli görevini yapabilen en az 4 oyuncu olacak önünde. yeterli süre bulamayacak ve belki de futbol hayatı yokuş aşağı gidecek. bir tarafta selçuk inan olmak var, bir tarafta mert hakan’ın durumuna düşmek. tercih kendisinin. yerinde olsam galatasaray’a gidemesem bile fenerbahçe’ye asla gitmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın