• 698
    ucundan kıyısından dahi olsa daö yönetimi övmek. adam ederine kıyasla riva ve florya'yı 3 kuruşa verip gelen az paranın tamamını da geleceğe yatırım yapmaya yönelik değil, kısa sürede başarı için harcadı, çünkü yeniden seçilmek için ihtiyacı vardı. bunu yaparken de riva ve florya'dan gelecek gelir hakkında yanlış bilgilendirme yaptı.

    (bkz: riva ve florya soygunu)

    döneminde avrupa yasağıyla cezalandırıldık. kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek olan bir kulüp için bu ceza inanılmaz ağır.

    hee, bugün sürekli istenen transferleri para saçamadığında da süperdi. adam seçildiği gibi kevin grosskreutz kepazeliğini yaşattı. kolbeinn sigthorsson ile de cila attı üzerine. tesislerde anadan üryan gezen cavanda'yı saymıyorum bile.

    herkes şu an anadolu kulüpleri bize laf ediyor diyor da, o dönemde de herkes bize çatır çatır laf sokuyordu. hatta dursun özbek gibi arazi olmayı seven adam bile kulübü canlı yayına çıkıp savunmak zorunda kalmıştı fetöcü diyenlere karşı. at koşturuyordu rakipler medyada.

    daha uzar gider de yazarken bile içim daraldı. yönetimimiz şu an kötü olabilir ancak tarihte hiçbir yönetime laf çakmak için daö yönetimi övülemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın