resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 5703
    keşke kendisi yerine tam bir fiyasko olan falcao'yu biraz konuşup onu bir yerlere pazarlama üzerine yoğunlaşsaydik. bu takindigimiz tavirlarla oyuncu ve insan kaybetme makinesi haline dönüştü takimimiz. kendisine cok buyuk haksizlik yapildigini dusundugum oyuncumuz. söyle ki:

    1. diagne bizde gayet de iyi niyetle elinden geleni yapiyor ve gollerini siraliyordu. kirmizi kart pozisyonu da o anlamsiz "orta sahadan top kapilacak" diretmesinden yasandi. o talihsiz durumda orta sahada top kapmasi gereken oyuncular doğru dürüst işlerini yapiyor olsalardi diagne kendi santrfor ve gol mevkisinde konumlanmakla mesgul olurdu.

    2. madem galatasaray olarak orta sahalardan, defanslardan top toplayacak adama ihtiyacin vardi o zaman 13m euro'ya diagne peşinde koşmayacaktin.

    3. cagne kasimpasa'da mutlu mesut işini yapiyordu. bu yasananlarla hem adami takimindan ettik, hem sürekli mobbing yaptik, hem onun yetkin olmadigi bir oyun tarzinda direttik ve noluyoruz diye afallayan sporcuyu suçladik.

    4. tüm bu tek tarafli negatif süreç sonrasinda sanki onu cok desteklemişiz, ona süper huzurlu ve mutlu bir galatasaray dönemi yaşatmışız gibi utanip arlanmadan diagne bize para kazandirsin diye bidi bidi yapiyoruz. kimse kusura bakmasin da bu yasanan dönemde üstten bakmaci bir tavir takinan kulübümüzü hakli bulamiyorum. ben diagne olsam hayatta wba'ye de gitmez, burada falcao gibi takilirdim. soran olursa da "oynasam da oynamasam da zaten kufur kıyamet gırla gidiyor. en azindan kendimi yormam" der gecerdim.
    mobbing ülkemizin standartlari arasina girmis ve bu öylesine içselleşmiş ki diagne başlığında yazilanlari okuyup da utanmamiz gerekirken bin beterini wba'ye gitsin diye yapiyoruz.

    5. kendisi galatasaray'a zorla gelmemiş, verilen 13m euro parayi da, maaşı da kendisi belirlememis, fatih terim'in varsa eger - ki ben olduguna inanmiyorum- oynatmaya calistigi oyuna en uygun oyuncu benim de dememis, ülkemizin en büyük golcüsüdür. doğru kurgulanmis bir ekip ve oyun içerisinde burak'tan da, sörloth'tan da, abubakar'dan da daha skorer bir isimdir.

    artık yetti sürekli bir kötüleyip bunu yaparken de oyuncunun para getirsin diye agzina bakiyor olmamiz. boktan ligimizde yerin dibine sokulan oyuncu premier league'de parlarsa acaba bu futbol uleması tayfa neler diyecek cok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın