resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 5704
    adam saf gorunumlu bize zorluk cikarmayan bi tip oldugu icin seviyor taraftar ve gereksiz duygusallik yapiyor. bu durum da mantigin onune geciyor.

    18 macta 11 gol atti bu adam bir golcu yorumunu yapabilmenin baska bir mantigi yok. diagne penaltilari ciktigimiz zaman gercekten etkisiz bir forvet. rakipler bize karsi oynarken ceza sahasinda en az 5 kisiyle savunuyor. diagne ne o 5 kisinin arasindan topu alabiliyor, ne calim atabiliyor, ne defansin arasinda sut tehditi olusturabiliyor.

    hersey optimal olacak, top cezasahasinda diagnenin onune dusecek, o da topa vuracak da gol olacak.

    diagne kucuk takimlar icin iyi olabilir. rakip savunmanin ekstra motivasyon gostermedigi, cezasahasinda sabit 4 oyuncuyla oynamadigi maclarda gol de atabilir. ama acikcasi galatasaray gibi %100 atak yapan, rakiplerin kapandigi takimlarda is yapamaz. bu kadar basit. adamin bize hic bir ekstrasi olmadi. bu sene attigi gollerden sadece donkun uzun pasinda arka direkte ayakla attigi golu ozellikli olarak sayabilirim. onun disindakilerin tamami siradan, hic bir ekstra forvet ozelligi gerektirmeyen goller.

    dahasi, diagne icin yorum yapacaksak bu attiklari degil atamadiklari uzerinden olmali. top kontrol edemez atak biter, ayakta kalamaz atak biter, kosu yapamaz atak biter, pas veremez atak biter. diagne hicbir sekilde modern futbolda pas uzerine oyun oyanayan bir takimda is yapamaz.

    haa wesbromda kontra atakta 1e 1 bos pozisyon gelirse onu atar belki.

    ama bence opsiyonsuz da olsa elden cikarabilmek her turlu karimizdir. cok kotu performans gosterse dahi cvsinde premier lig olan birini arabistana falan satmamiz suankinden daha kolay olur.

    hayirlisi olsun, insallah kendisi 10 tane sallar da seneye 5e 6ya elimizden cikaririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın