resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1453
    başlığına “altyapıdan adam çıkaralımcılar” da düştüğüne göre kıvama gelmiş futbolcu. bunun bir alt seviyesi de belhan’danın irfan’dan çok kaliteli olduğunun iddiası. bunun da altı irfan’a 4 milyon euro değer biçen scout taraftarı.

    1. gör bak kardeşim altyapıdaki en iyi oyuncun yunus akgün’dü. adana demir spor’da yeni yeni süre almaya başladı. koyalım bartuğ’u orta sıralara oynayalım değil mi? konyaspor’uz zaten biz de.

    2. belhanda seni şampiyon yapmayacak. canı istediğinde dişine göre rahat orta saha bulunda oynayan beşiktaş’a, fener’e karşı hayalet gibi gezinen bir adam bu. seni çok rahat ilk 5’e sokar evet. fazlasını istiyorsan malatya, beşiktaş maçlarındaki oyunlarını izle sonra karar ver.

    3. senin 20 milyon değer biçtiğin marcao avrupa’da kendini hiç gösteremezken irfan şampiyonlar ligi’nde döktürmüş bir adam. sol ayakla tek başına ceza sahasına dalabilen, uzaktan şutları ve defansif yardımı olan bizim bu bütçemizle rüyamızda göremeyeceğimiz bir orta saha. luyindama’yı bile 5’e satsak isyan edecek adamlar irfan can gibi adamı 4 milyona almak istiyorlar gerçekten inanamıyorum.

    tamam anlıyorum paramız yok transfer edemediğimiz için sinirleriniz bozuluyor fakat hayat bu. hiçbir zaman her istediğimiz gerçekleşmeyecek. elimizde olmayan sebeplerle rakiplerimiz mutlu olacaklar. hile hurda diyeceksiniz evet onlar da var hayatın içinde. bu size gerçekleri çarpıtma hakkını vermemeli. aksine gerçekler ile yüzleşip neleri eksik yaptık’a odaklanarak gelişim sürdürmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın