resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 196
    kendisi ile ilgili ne kadar video bulduysam açıp izledim. hiçbir 90 dakikasını izlemediğimi belirtmek isterim. yani tahmin yapsam bile ne kadar doğru olur bilemiyorum.

    öncelikle attığı gollerle ilgili şunu söylemek lazım mısırdan defans oyuncusu alınmaz. adamlar doğru düzgün pozisyon almayı bile bilmiyor, bizim lig bunların yanında italya kalır. ancak sert oyunu sevdikleri de belli yani burdan gelen forvetin stoperle boğuşmaya elverişli olacağı açık.

    muhammet kardeşimiz benim hayatımda gördüğüm en darbeli kafayı vuruyor diyebilirim. yani kafatası demirden olsa böyle gitmez top intikam alıyor gibi vuruyor insanüstü bir şey bu nasıl öveceğimi şaşırdım, helal olsun demek lazım.

    tekniği ile ilgili net bir şey söylemek zor. hem sahaların zemini hem de girdiği pozisyonlar itibariyle nasıl bir ayağı var kestiremedim. ancak kafası gibi ayağı da çok güçlü yani belhanda veya feghouliden alışık olduğumuz ölü şutları atmayacağı kesin, toplara sert vuruyor.

    hava hakimiyetinin iyi olduğu ise çok açık. rahatlıkla ileride top indirebilecek bir oyuncu ancak topu indirdikten sonra paslaşma kalitesi hakkında da ne yazık ki hiçbir fikrim yok.

    hızına gelecek olursak diri oyuncuların olduğu bir ligde boyu ve kuvvetine rağmen çok hantal kalmadığı ortada. ancak bizim ligimizdeki stoperlere karşı hız olarak üstünlük sağlar mı onu da bilmiyorum.

    sonuç olarak kendi izlediğim kadarıyla söyleyeyim, hava toplarında a kalitede olan güçlü bir futbolcu. rakip sahaya yerleşmek ve rakiplerle boğuşturmak için çok ideal duruyor. pres gücü hakkında da bir fikrim yok ancak coğrafya itibariyle diri futbolcular çıkartır kuzey afrika o nedenle tempo sorunu yaşayacağını düşünmüyorum.

    tabi fatih hocanın direkt ismini vermesini de göz önüne alırsak scout ve teknik ekip kendisini en ince ayrıntısına kadar incelemiş. bunun sonucunda da takımımıza uygun olduğuna karar vermişler. benim için önemli olan ölçü bu çünkü ben scout ve teknik ekibin oyuncu izlemede başarılı olduğuna inanıyorum.

    transfer görüşmesi devam ediyor sonuç ne olacak henüz bilmiyoruz. alınmalı veya alınmamalı diyecek kadar da bilgi edinemedim kendisiyle ilgili maalesef. içimdeki hisler ise çok olumlu. nedense adamı izlerken galatasaraya yakıştırdım şöyle bir hayal ettim. içimden bir ses gelirse çok iyi işler yapacağını söylüyor.

    transferi gündemimizde olan mısırlı forvet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın