resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1415
    kendisine ilişkin süreci bizler net bir şekilde görüyoruz, umarım yönetim de görüyordur.

    süreç nasıl işledi;

    1-hocamız irfan can'ı istediğini bildirdi hem yönetime hem kamuoyuna(bunu da önce irfan can ile görüşerek yaptığı söyleniyor hocamızın).

    2- mustafa cengiz yönetimi taraftarı hocanın arkasında gördü ve bu işi bitirebilmek için başakşehir ile görüşmelere başladı.

    3- mustafa cengiz yönetimi bir bağış kampanyası başlattı, (ben dahil çoğu taraftar önce transfer sonra bağış düşüncesinde).

    4- görüşmeler olumlu ilerliyor ve irfan can kahveci galatasaray'a yakın haberleri çıkmaya başladı.

    5- tam transfer dönemine 5 gün kala birden ortaya fenerbahçe ve marsilya teklifleri çıktı. ilginçtir marsilya en çok orta sahasında bolluk olan kulüp 13 14 milyon eurolar veriyor gibi haberler yapıldı (üstüne üstlük kaynak şeytan).

    6- fenerbahçe ise oyuncuyla sezon sonu görüşmek için kağıt göndermiş kulübe.

    şimdi maddeleri şöyle süzünce marsilya teklifi doğruysa göksel gümüşdağ irfan can'ın yanına 2 kutu pişmaniye, 3 kutu lokum ilave etsin hatta visca falan da koysun yollasın kendisini.

    cengiz'in satışıyla şampiyonluğa oynayan kadro kurduğunu idda eden adam bu paralarla neler yapmaz diye düşünmeden edemiyor insan.

    fenerbahçe teklifine gelince ise sırf bizim oğulcan meselesine gönderme yapmak için yapmadılarsa bu hamleyi birşey bilmiyorum. ek olarak yalı çocuğu 3-5 fiyat artsın galatasaray zarar görsün niyetinde olan bir adam.

    biz ne yapmalıyız ?

    irfan can kahveci'yi inanılmaz istiyorum takımımızda görmeyi fakat bu şartlarda masadan kalkmak gerek. başakşehir kötü gidiyor, irfan can kahveci motivasyonunu yitirmiş durumda, sene sonunda ancak bonservis bedelilni kimsenin açıklamadığı bir şekilde fenerbahçe'ye ya da 3-4 milyon euroya avrupaya gidebilir.

    irfan can güzel kardeşim, futbol piyasası hem ekonomik olarak hem de ülkemizdeki kirli zihniyetler eliyle sıkıntıda maalesef umarım bir gün bu formayı giyersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın