• 11
    irfan can kahveci'nin transfer sürecinde, başakşehir futbol kulübü tarafından yönlendirildiğini düşündüğüm sosyal medya hesabı.

    öncelikle fenerbahçe haberlerinden başlamak lazım. başakşehir ceo'su mustafa eröğüt, irfan can için fb ile de görüşeceklerine dair bir açıklama yaptı: https://twitter.com/...668425864900608?s=20

    fb'nin bu kadar transfer yapmışken gidip irfan için 7-8 milyon vereceğini sanmıyorum. bunu söylemiş olayım. bence pazarlıktaki en büyük blöf bu.

    fb haberlerinden hemen sonra ise nexus sport şu haberi girdi.

    https://twitter.com/...680174525472768?s=20

    --- alıntı ---

    yazdığımız şeylerden belki de en önemlisi buydu. irfan can cephesinden aldığımız net bir cümle:

    “şu kulübü istemiyorum tarzı gibi bir ifade vermedim.”

    herkes irfan can’ın babası irfan galatasaray’ı istiyor demişti yazmış.

    evet doğru. bunu biz de yazdık ancak irfan can’ın 1. önceliği başakşehir’den ayrılıp bir kulübe transfer olmak. başakşehir’i hangi kulüp mutlu ederse o da o kulübe gidecek. tek seçeneği gs değil.

    --- alıntı ---

    şu cümlelerin başakşehir tarafından servis edildiği o kadar belli ki... başakşehir irfan'ı satmaya kafaya koymuş bundan eminim. masadaki en ciddi alıcı da biziz. şu anda yaptıkları şey de fazladan para koparmaya çalışmak.

    cengiz yönetimi sürekli eleştiriliyor ve 3-4 ay sonra gidiciler ama kötü hatırlanmak istemedikleri için bu transfer döneminde agresif olacaklarını bekleyebiliriz. özellikle de terim'in açıklamalarından sonra. taraftar da eleştiriyor.

    şu anda yapmamız gereken tek şey sakin olmak ve irfan'ı istiyorsak makul bir fiyat sunmak. öyle gaza gelmeye, uçmaya gerek yok. türkiye'de şampiyon olup, cl'de hattrick yapan ve 25 yaşında olmasına karşın avrupadan kayda değer bir teklif almamış bir oyuncudan bahsediyoruz. bu transfer olacaksa bizim şartlarımızla olmalı. olmayacaksa da olmasın.

    başakşehir-nexus ilişkisine dair şöyle de bir ekleme yapayım. ömer ali transferini ilk duyuran haber sitesi oldular: https://twitter.com/...712587653984257?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın