resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 4150
    14 numaralı norveçli futbolcumuz. takımımızda 5 senedir görev alıyor. çoğunluk gibi ben de kendisinin vasat olduğunu düşünüyorum ancak vasat kelimesini ortalama olarak kullanıyorum, yani gerçek anlamında. 10 üzerinden 5-6 civarında oynar hep. fazlasını gösterdiği taş çatlasın 10 maç vardır. ama daha altına düşmez, durum budur.
    ammmaaaaaa, kendisine fazla yükleniliyor kısmına katılmıyorum. sadece kendisi özelinde değil durum. belhanda, akbaba, feghouli, linnes, diagne gibi oyuncularımıza bazı arkadaşlarımızın tabiriyle fazla yüklenilmesi, aldıkları maaş yüzünden değil. aldıkları maaşa rağmen kendilerini geliştirememeleri yüzünden. belhanda, geldiğinden beri aynı oyunu oynuyor, zaman zaman çok geriye gidiyor hatta. feghouli, aynı şekilde. akbaba, maalesef çok geriye gitti. diagne gol atıyor hala ama sadece gol atıyor, oyununu hiç geliştiremedi. yani sözün özü, galatasaray'a geliyorsanız buraya gelmenizi sağlayan bir şey/şeyler vardır. ama siz bunu geliştiremezseniz topa tutulacaksınız. muslera 3.350.000 euro alıyor. bakın güncel kur ile 30 milyon tl'den fazla para yapıyor. neden kimse aldığı paraya laf söylemiyor? söylenilen en fazla şu: artık bu paraları veremeyeceğimiz için maaşı 2-2,5 milyon € civarına çekilmeli ama yine de ondan daha fazla kimse kazanmamalı.

    demem o ki; futbolcu kendisini geliştirdiği sürece ve aldığı maaşın karşılığını verdiği sürece kimse laf söylemez. ama yerinde sayan veya geriye giden oyuncuların aldığı maaş her zaman göze batar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın