resim
Ali Akman
Takım:FCV Dender EH
Mevki:Santrfor
Yaş:22
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 188
    içimden bir his gelecek diyor. tamamen hissiyat meselesi. gelir gelmez rotasyonda en önde kullanacağız ve tüm potansiyelini sahaya yansıtacak gibi de geliyor. ama en ıslak rüyamda bile ali akman 1-2 seneden fazla takımımızda kalamıyor maalesef. elimizden alıveriyorlar. yalnız güzel bir bonservis getiriyor.

    yabancı sınırı böyle olduğu sürece ali akman'ın bize gelmeye çekinmesi gibi bir durum söz konusu değil bence. vasatlaşana kadar uzun süre bizde oynayacak gibi bir durum yok. o eskidendi. hasan şaş bilir onu. futbolcular zorla tutulamıyor artık. türk futbolcuların bir piyasası var. her zaman alıcısı çıkar. ayhan amcası tutacak getirecek kolundan gibi geliyor.

    kerem-ali-oğulcan-taylan-irfancan beşlisi gerçekleşirse çok değişik olabilir. hem ülke futbolu için de iyi olur. yabancı sınırı ile kimse uğraşmaz bizde bu kadar türk olursa. bu arada irfancan hakkındaki fikrim başka. alınmasını istemiyorum konuşulan rakamların yarısına bile ama alınırsa ve şaka maka bu beşli gerçekleşirse çok enteresan olabilir. bu beşliye bir de melo lazım tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın