resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3925
    oyun içinde kamera kendisini çektiğinde kendisini çok gamsız tavırlar içinde gördüğüm oyuncu. biraz hırs be! bu ne lakayıtlık. duran top kullanıyorsun açtığın orta diz kapağı hizasında gidiyor, sen galatasaray'ın ilk onbirinde oynayacak seviyede bir oyuncu olmadın emre, bu gidişle de olamayacaksın.

    20 seneden fazla senedir galatasarayı izleyen bir taraftar olarak, emre'yi yıldız gibi pazarlayan ona genç yıldız muamelesi yapanları hep tersledim. galatasaray'ı bilmesek bunlara inanacağız. kendisinin emre çolak kadar kıymeti yok gözümde açık söyleyeyim. 2010-11-12 senesinde bu formla kadroda olsa son beş dk. ya oynar ya oynayamazdı. bizi bu tür olgunlaşmamış adamları yıldız gibi gösterip has galatasaraylı deyip avutmaya çok alıştı birileri taraftar da bu zokayı yutuyor.

    altta kendisi hakkında geçen sene yazdığım bir entry var, en ofsayt entrylerimin en üstünde duruyor. o gün düşündüklerim ve taraftara ikaz edici cümlelerim bugün aynen çıkıyor. şimdi daha yüksek sesle belirtmek istiyorum:

    (bkz: #2931164)

    emre akbaba bu takımın onbirinde oynayacak kalitede hiç bir zaman olmadı. onu bu şekilde lanse edenler ve duygusal mıç mıç romantik taraftarlık sevenler yüzünden abartıldı. adam bir gol atınca sözlükte şöyle soktu böyle çaktı diye entry giren fanları var. belhanda yerine oynamalı yazanlar vardı bir ara, belhanda'yı da çok eleştiririm ve galatasaray seviyesinde bulmuyorum ama emre belhanda'nın sol ayağı etmez.

    ben realist taraftarım, duygusallığa yer yok. bugün hoca emre'yi oyunda 85 dk. tutarak skandala imza attı, hoca da bu işleri salladı artık ondan geçti bu işler. emeklilik vakti geldi, şu adama 85 dk. sabredenin bir bildiği olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın