resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3903
    tarifsiz kötü. israrla oynatılması onu daha da kötü yapıyor ama ben buradan dönebileceğini ve formunu yukarı taşıyabileceğine inanmıyorum.
    oyunda hiç yok. çok ciddi zaafları var.
    bence en büyük zaafı karşısında veya yakınında bir rakip bulunduğunda derhal topla beraber kendi kalesine doğru dönüyor. rakip defanslar için bulunmaz nimet. zaten güçsüz rakip ite ite kendini pozisyon bölgesinden sürüklüyor.
    basit bir kornerde topu penaltı noktasına doğru havadan kaldıracak kadar bile gücü yok. velhasıl duran top kullanamıyor.
    yan toplarda arkadaşı çizgiye doğru topla hareketlendiğinde herhlade dalıp gidiyor ki kalenin içine kadar giriyor. kalecinin kucağında. top oraya düşse bile kaleci vurdurmayacak kendisine. bazen de öyle bir durumdaki bu kez olması gerektiği yerde ama açısını ayarlayamamış. yani penaltı noktası üzerinde ama muhtemelen arkadaşına kendisini gösteremiyor. o pas açısını oluşturamıyor çünkü böyle pozisyonlar sonrası tekrarı izlediğinizde hep emre’nin elleri önünü gösterir şekilde açık ve beden pas atmıyorsun gibi. halbuki bence arkadaşının görüş açısında yer almıyor hep bir defansın arkasında saklanır vaziyette. veya daha kötüsü bunun farkında değil.

    topla hareketlenme ve top sürme çok zayıf. hep mi böyle zayıftı bilmiyorum ama topla mesafe kaydedemiyor. top ayaklarına dolanıyor.
    gol atma becerisi çok zayıf. hani öyle futbolcular vardır ki oyundan çıkarmak istemezsin ulan bir tane gelir atar dersin. buna gelse ne olacak.
    tüm bunların yanında zihnen bitmiş. kendine güveni eksilerde.
    ben buradan dönebileceğini tekrar yukarı çıkabileceğine inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın