• 210
    holiganlık nedeniyle beyni uyuşmuş türk insanıyla uğraşmak durumunda kalan ibb başkanı.

    sebebi ise galatasaray'a bağışta bulunmuş olması, sağolsun.

    https://twitter.com/.../1353088419895898117

    para kendi parası, ibb'nin değil. önce bunu kavraması lazım insanların. ekrem imamoğlu; şahsi parasını, birikimini, mirasını, maaşını kullanmış. ibb'nin halktan topladığı vergilerle oluşan bütçeyi kullanmamış. kurumsal değil, bireysel bir bağış.

    eğer ikincisi olsaydı yani bu para belediyenin kasasından çıksaydı, o zaman tepkileri bir nebze anlardım. futbolla ilgisi olmayan hacı amcamın, geçim derdine düşmüş teyzemin, öğrenci kardeşimin, işsiz vatandaşımın "bu parayı bize kullan, bize ne futboldan" feryadına helal olsun derdim. 1 ₺ bile olsa, o parada herkesin söz hakkı olurdu çünkü.

    ama şu an boş. bize ne, size ne? para adamın parası. ister galatasaray'a bağış yapar, ister tüm malını mülkünü fenerbahçe'ye hibe eder... ibb başkanı olması nedeniyle, parasını nasıl harcayacağını bize sormak zorunda değil. "bu haftasonu marketten ne aldın" diye sormuyorsan, bir kulübe, vakıfa yaptığı bağışı da soramayız.

    kaldı ki tüm bunları da hesap edip; istanbul'un tüm spor kulüplerine yardımcı olma amacı olduğunu seçilmeden ifade etmişti zaten. seçildikten sonra da yine şahsi birikimiyle beşiktaş'a bağış yapmıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın