resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 2640
    haklı gerekçeler neticesinde gelmeden önce ve geçen sene, kendisini beş vakit eleştirdim*. çünkü çok net yanlış bir transferdi ve gereğinden fazla süre alıp yanlış oynatılıyordu. ama gün hakkını verme günü. evet gitmek istemiyor, yerinde kim olsa gitmez. çünkü kimse artık ona bu şartları vermez. ve üstelik de yatarak para kazanma peşinde değil, oynatın beni hakkımı ödeyeyim diyor belki de.

    radamel falcao* sadece kronik sakat değil aynı anda kronik güçsüz. kısacası çoktan emekli olmuş ve biz onun emekli maaşını ödüyoruz şuan.
    mbaye diagne kronik laubali, hepimiz kabul ettik. en fazla ikinci forvet olur. ona güvenilip yola çıkılmaz tamam.

    diğer santraforlarımız da birinci santrafor olacak apolette değil. peki

    ama bu adam gerçekten ne zaman forvette oynasa gerçekten bizim hantal ve becerikli ofansif oyuncularımıza duvar oluyor. emre kılıç, emre akbaba, arda turan, sofiane feghouli... bunlara kanat desen değil, orta saha değil. işte bu adamlar için en ideal adam bunların amelesi ryan babel. yani galatasaray bence kendisini forvette ısrar etmeli. ha varsa daha iyi bir yeni forvet transferi, buyursun gelsin izleyelim ama zor.

    evet sene başında falcao bir, diagne ikiydi. olabilir. elmander de ilk geldiğinde baros'un ardından ikiydi ama bir oldu. bence babel sağlıklı ise en mantıklı forvet. duvar oluyor. top tutuyor. mesela kanat iken bencil gözükürken, santrofor olarak epey paylaşımcı. asist özelliği var. şut özelliği var. hava topu özelliği var. üstelik devşirme bir santrofor değil, orjinalde de forvetti. eğer hastalanmasaydı bence oynamaya devam ederdi ve en az 4 puanımız daha vardı şuan. hocam sen bilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın