resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1240
    kendisinin futbolunu çok beğeniyorum hatta bana göre türkiye süper liginin en iyi orta saha oyuncusu. bakmayın şu an ciddi bir form düşüşü olduğuna belli ki konsantre olamıyor tıpkı takımı başakşehir gibi. bize gelse ben ciddi olarak hem kendisinin hem de takımın seviye atlayacağını düşünüyorum. neyse asıl söylemek isteyeceğime gelelim:

    ben bu bilinmezlikten yoruldum, her gün saçma sapan çıkan transfer şartlarından yoruldum. takasıydı, sonraki satıştan paydı, kiralıktı, bonservisiydi falan derken ben son yıllarda hiçbir futbolcu transferini bu kadar akla mantığa uygun olmayan şartlarla transfer süreci yönetildiğine şahit olmadım. ilk başlarda transfer edilmesini en azından teklif edilmesini ben de destekledim ki en makulu takas teklif etmekti ama yeter bee kardeşim, her gün farklı bir oyuncumuzu itibarsızlaştırdığımız yeter. bir futbolcu için bütün takımı nerdeyse tek tek ortaya attık. bırakalım yaa irfan can'ı falan başka futbolcu mu yok? 10+ milyon eurolara yeniden takım kurarsın hele bu covid-19 şartlarında, gelirlerin bu kadar düştüğü, dövizin bu kadar yükseldiği ortamda 10+ milyon euro ne demek yahu.

    sözün özü; isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü hesabı teklifimizi yaptık, reddedildi. koskoca camiamızı daha yeni kurulan bir camia karşısında ele ayağa düşürmenin, futbolcularımızı ortaya atmanın manası yok. biz 4-5 milyon euro diyoruz adamlar 12-14 milyon euro diyor. böyle bir durumda ortada buluşmanın imkanı var mı? kapatalım artık irfan mevzusunu başka futbolculara yönelelim. bilmem farkında mısınız ayın 24'ü oldu ve biz hala taylan'a bırak alternatifi yanına bile adam bulamadık. herkese benden nacizane tavsiye:

    aklımızı başımıza alalım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın