resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1239
    2024'e kadar sözleşmesi olan, avrupadan talipleri ne kadar istekli bilmiyoruz ama gayet piyasası oluşmuş ve 5 ay sonra avrupa şampiyonasında oynayacak oyuncu. bu parametrelere bakınca içinde bulunduğumuz mali şartlarda başaksehir gibi hem tok saticiyi oynayacak hem de galatasaraya karşı zerre iyi niyet göstermeyecek kulübün elinden nasıl alacağımızı merak ediyorum açıkçası.
    emre kılınç'ta olduğu gibi sözleşmesi bitiyor olsa ya da emre akbaba gibi sözleşmesinin son senesine giriyor olsa alma ihtimalimiz yüksek diyebilirdim. ama daha 3.5 sezon sözleşmesi olan ve ilgilendiğimizi yedi düvele duyurdugumuz bir oyuncuyu hangi parayla alacağız acaba.
    hadi bir şekilde bunca maliyetin altına girdik ve aldık diyelim peki bu oyuncu bizim bütün eksiklerimizi kapatacak mı? maliyetinin karşılığını verebilecek mi? daha mbaye diagne örneği tazeyken yurtiçiden böyle maliyetli transferlere girişmek ne kadar mantıklı?
    kafamdaki soru isaretlerinin hiçbirine yanıt alamadığım bir transferin öznesidir kendisi. hakkımızda hayırlısı ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın