resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1226
    süreç hakkında fena şekilde fenerbahçe'ye gideceği kokusu alıyorum bu adamın transferi konusunda başakşehir'in tavrı dolayısıyla. göksel gümüşdağ 10 milyona bize vereceğine, 5-6 milyona fenerbahçe'ye bırakır. öyle de bir başkandır kendisi.

    burada iş irfancan'da bitmiyor ne yazık ki. mert hakan'dan ayırmakta fayda var. zira orada sivasspor ile hiçbir şekilde muhatap olmak zorunda değildik. ancak burada ilk muhatabımız doğrudan başakşehir. belki aynı durumda olsa çoktan almıştık, ancak burada başakşehir'in nazını çekiyoruz.

    bence kendisi türkiye'de riske girilebilecek tek isim, ancak bütçe, döviz kuru, ekonomik sorunlar vesilesiyle iş sürüncemeye giriyor. şampiyonlar ligi dolayısıyla geçen sene aynı senaryo olsa bastıralım alalım derdim, ancak şimdi diyemiyorum. sene sonunda şampiyon olacağımızı daha fazla hissediyorum desem, o da yok.

    luyindama, kılınç, marcao gibi isimleri takasta kullanmaya gerek yok. değer olarak irfancan'dan düşük değil bu isimler. emre akbaba, şener, emre taşdemir, oğulcan, hatta diagne'yi bile takasta kullanmamızda bir beis yok ama diğerleri o kadar kolay harcanacak isimler değil bence.

    ama fenerbahçe öyle değil. 10 sezondan fazladır şampiyonlar liginde yoklar, iki sezondur avrupa'ya gidemiyorlar ama bir şekilde mesut'u, kruse'yi, bilmem kimi getirebilecek finansmanı sağlayabiliyorlar. bu limitler, finansal fair play kriterleri falan bir bize işliyor anasını satayım. iş fener'e gelince emret komutanım dizisindeki capse dönüyor tüm bu katı kurallar.

    https://c11.incisozluk.com.tr/.../2/3820212_oa33e.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın