resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 132
    2020 aralık ayı sonunda ilk haberleri çıktığında biraz da can sıkıntısından internetten 2 zamalek maçını izledim. yani öncelikle ilk farkettiğim mısır ligi filan diye küçümsüyoruz da resmen sahada savaş var. bizim 2. lig gibi kıran kırana temaslı ve bol düdüklü bir ortam vardı. mısırlı oyuncular da kuzey afrikalı olmaktan mütevellit hepsi demir gibi bir de maşallah.

    mohamed’e gelince de yani mısır ligi ne kadar ölçü bilmiyorum da izlediğim maçlarda gol/asist yapmamasına rağmen hayvan gibi topçu. şu kadarını söyliim fransa ligine gitse en geç öbür sene ya lyon’da ya lille’de. ondan sonra tahmin edilecek senaryoda olduğu gibi 40-60 milyon euro bandı arası büyük bir kulübe satmalık.

    birkaç kelam daha etmek gerekirse hani bizim luyindama’nın defansta böyle karşısındakilere çocuk muamelesi yaptığı bir kuvveti ve özgüveni varya, bu çocuğun da forvette böyle bir havası var. yeter ki şişir bir şekil indiriyor o topu. drogba gibi rakip savunmacılar kafayla uçuşmasına rağmen bu göğsünde topu stopluyor. stile gelince de elmander tarzı o kadar dolanmıyor belki ama ileri bölgede sağa sola at gibi koşturuyor. zaten luyindama örneğinde söylediğim gibi değişik bir boyu posu ve hızı var. peste oyuncuların gücünün yükseltilmesi gibi.

    son olarak hissiyat olarak söylüyorum biz alsak da almasak da bu çocuğun adını ilerleyen yıllarda çok duyarız. öyle tetteh gibi kuzey liglerindeki abartılan siyahi oyunculardan değil. ayakları çok hızlı ve kuvvetli. videodan da anlaşılıyor zaten mermi gibi vuruyor. irfan da gelse; luyindama, marcao, taylan, irfan, mohamed filan iyi bir şampiyonlar ligi macerası sonrası satışlarla komple borçlarımızı sıfırlarız valla. inşallah alırız, çok ah vah ettirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın