resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 127
    zamanın boşluğundan biraz da merakımdan üşenmedim bugün oynanan zamalek-aswan maçını izledim.
    öncelikle mısır liginin kalitesi yerlerde, zamalek o ligde şampiyonluğa oynayan bir takım ama tamamen kaos futbolu oynuyorlar, aswan ise tüm maçı savunma yaparak geçirdi, yani aslında tam bizim ligde büyük takımların anadolu takımlarına karşı oynadığı bir futbol izledim, bu açıdan bakınca daha iyi bir gözlem oldu benim için.

    benim bugün izlediğim mostafa mohammed, videolarda izlediğim mostafa mohammed değil bir kere. videolar oldukça yanıltıcı. bana biraz daha gomis tarzı forvet gibi geldi, oyun içine pek girmedi bu maçta genellikle hep ceza sahası içine ayağına top bekledi, katı savunma olunca doğru düzgün topla buluşamadı bile.

    videolarda kafa vuruşları çok gözüme çarpmıştı, allah var bu konuda iyi gibi, bu maçta çok kafa vuramadı ama oyunun son bölümlerinde doldur boşalta dönen takımda açılan her ortaya rakibinden daha iyi yükseldi vuramadı o ayrı konu ama, zıplama zamanlaması ve sıçrama kabiliyeti yüksek o belli.

    genel olarak yorumlarsak, hem st.ettiene kulübü hem bizim takım scoutları bu çocuğu benden çok daha fazla izlediler, evet belli meziyetleri var ama iki kulüpte 5 milyon €'yu direkt çıkarıp vermemesini şimdi daha iyi anlıyorum, çünkü tamamen kumar bunu iki kulüpte biliyor, çünkü mısır ligi kalitesi diplerde izlerken bunu çok net anlıyorsunuz.

    atıyorum tff 1.lig de bu sayılara ulaşan çok oyuncu var hangisini hemen galatasaray'a kabul edersiniz tartışılır, ha 3-4 arası taksitli veriyorlarsa versinler, vermezlerse keyifleri bilir. ben hem st. ettiene'yi hem bizim kulübün neden bu kadar çok ısrarcı olmadığını daha iyi anladım.

    edit: söylemeyi unutmuşum maç 0-0 sonuçlandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın