• 154
    perakende sektöründe genel kabul edilen marj 1/3 ile 1/2 arasıdır. yani 3'e sattığını 1'e ya da 1,5'a mal edersin. sonra senin işletme maliyetlerin işin içine girer onları da çıkarınca vergi öncesi net kar max %10 olur. ondan da vergi ödersin. hele formalarda öyle 20'ye falan yaptırabileceğinizi sakın düşünmeyin bile :) aman diyeyim.

    kampanyaya gelince; ne yazık ki kampanya ölü doğmuştur. başkanın yaptığı yarım yamalak ve kimsenin takip etmediği bir basın toplantısı ile bu iş olmaz. çağırırsın behzat uyguru, kenan imirzalioğlunu bir kaç ünlüyü daha , anlaşırsın bir kanalla, duyurursun 1 hafta öncesinden, sonra aslanlar gibi başlatırsın kampanyayı. iki üç iş adamı büyük yardımlarda bulunur, siz gelir yardımlarınızı yaparsınız arkaya da koyarsınız bir sayaç sonra da oturur izlersiniz. sırf yapmak için bir iş yapılmaz, kervan yolda düzülmez...

    katılan herkesin yüreğine sağlık, katılmayanlardan da ricam lütfen sayfa sayfa entry girmeyin neden katılmadığınızı anlatan. en azından engel olmayın, bırakın bu başlıkta güzel yazılar okuyalım. herkesin çabasının adı galatasaray. son olarak da başımızda paraları çalacak çırpacak kimse yok. bunu da unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın